1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Goodie Goodness Box

Elke maand een doos vol handgemaakte cadeautjes
van verschillende ontwerpers in je brievenbus.

Wie wil er nu niet elke maand een box vol cadeautjes in zijn brievenbus ontvangen?! Met een abonnement op de Goodie Goodness box is dat mogelijk.

De Goodie Goodness box is een box die elke maand verschijnt en die gevuld is met speciaal geselecteerde handgemaakte producten van telkens nieuwe ontwerpers en creatievelingen.

Iedere maand is het dus weer een verrassing wat er in de box zit! De box bevat 2 tot 5 unieke producten inclusief een beschrijving waarop het verhaal achter elk product staat vermeldt. Zo krijg je inzicht in hoe de cadeautjes zijn gemaakt en wie de maker van de producten is.

Omdat een abonnement op de Goodie Goodness Box elk moment opzegbaar is, is het uiterst geschikt om cadeau te doen. Naast dat je met dit cadeau iemand kennis laat maken met nieuwe hippe handgemaakte producten van onafhankelijke ontwerpers en kleine creatieve bedrijven, is het natuurlijk hartstikke leuk om élke maand een cadeau in je brievenbus te krijgen. Het uitpakken alleen al is ook een feest, want de verpakking ziet er meer dan mooi uit!  

Vul de naam en adresgegevens van de ontvanger in op de checkout pagina bij 'Verzendadres' en stuur een email naar [email protected] met je order nummer en laat ze weten dat het een cadeau is. Ze zullen dan een handgeschreven kaartje in de box doen.

De box is ook eenmalig te bestellen als kennismaking voor EUR 25,--.

Daarom dit cadeau

Een box die elke maand verschijnt en die gevuld is met speciaal geselecteerde handgemaakte producten van telkens nieuwe ontwerpers en creatievelingen.

Goed om te weten

Je kan op de website van Goodie Goodness ook info over de ontwerpers van de cadeautjes terugvinden. Vul de naam en adresgegevens van de ontvanger in op de checkout pagina bij 'Verzendadres' en stuur een email Goodie Goodness met je order nummer en laat ze weten dat het een cadeau is. Ze zullen dan een handgeschreven kaartje in de box doen.