1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Koffie van Zuivere Koffie

Verschillende soorten zuivere koffies, gebrand in de bajes

Zuivere Koffie biedt de koffieliefhebber vijf verschillende soorten koffie aan, van light decaf tot een straffe bak. Maar, behalve mensen van heerlijke koffie te voorzien, hebben ze bij Zuivere Koffie nog een missie: (ex-)gedetineerden de ambacht van koffiebranden leren, en ze zo een eerlijke kans geven op een succesvolle terugkeer in de samenleving. Zoals oprichter Jemuel Lampe zegt: “It’s not once a criminal always a criminal. Het verleden bepaalt niet wie je bent, wat je ermee doet zegt alles”.

De koffiebranderij van Zuivere Koffie is de eerste ter wereld in een gevangenis, waar biologische en 100% fairtrade koffiebonen koffie worden. Met een bakkie van Zuivere Koffie drink je letterlijk life changing koffie!

Daarom dit cadeau

Voor de koffiefreak die graag bijdraagt aan een bijzondere missie: (ex-)gedetineerden de kans geven succesvol terug te keren in de samenleving.

Goed om te weten

Zuivere Koffie is er voor het individu dat graag heerlijke koffie drinkt, maar ook voor kantoren en evenementen. Naast koffie en koffiecups verkopen ze ook t-shirts en mokken.