1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Menu Waterkaraf met filter, 1,3 l

menu-waterkaraf-met-filter-1-3-l.jpg

Modern waterkaraf met filter en automatisch openende deksel.

De Menu waterkaraf is zowel elegant als simpel. Het mechanisme in het deksel opent zich automatisch wanneer er wordt ingeschonken. Schijfjes limoen, blaadjes munt en ijsblokjes worden door de deksel gefilterd. 

Menu Waterkaraf
Tijdens het diner is het altijd lekker een karaf water op tafel te hebben. De slanke vormgeving geeft de karaf een stijlvolle uitstraling waardoor hij prachtig op tafel zal staan. Er zit een handig mechanisme in het deksel welke automatisch geopend wordt wanneer u water wilt inschenken. Hierdoor is de karaf niet alleen mooi om te zien maar ook zeer handig in gebruik.

Filter voor citroen, munt of ijsblokjes 
Het lekkerste water is ijskoud met een vleugje mint of citroen. Echter is het niet lekker als de citroen of muntblaadjes in uw glas terecht komen. Met het handige filter van deze karaf zal dat niet gebeuren. Het filter zorgt ervoor dat de limoenschijfje of mintblaadjes in de kan blijven en niet in het waterglas terecht komen. Zo geniet u optimaal van een heerlijk diner met lekker water.


 • Inhoud: 1,3 liter
 • Materiaal: Glas en RVS
 • De vorm zorgt voor goede grip
 • De deksel is voorzien van een filter
 • Design: Pil Bredahl

Daarom dit cadeau

Voor iemand die van moderne, goed vormgegeven spullen houdt. Ook geschikt voor iemand die houdt van vers: er kan bijvoorbeeld citroen of muntsmaak worden toegevoegd.

Goed om te weten

De karaf is redelijk groot; hij past dus niet in elk kastje.