1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Persoonlijk sieraad op maat

Goud, zilver, edelstenen, een eigen tekst gemaakt door Jeanet Kuiper.

Atelier Jeanet Kuiper gebruikt traditionele technieken om hedendaagse, draagbare sieraden te maken, in zowel zilver als goud. De ontwerpen maakt ze door het metaal te hameren, te smeden en te bewerken. De edelstenen worden met de hand gezet. Door deze werkwijze is elk sieraad uniek. De afwerking zorgt voor een organische uitstraling en maakt de sieraden mooi in hun eenvoud. Jeanet heeft diverse ontwerpen waar je uit kunt kiezen maar maakt ook sieraden voor een speciale gelegenheid, bijvoorbeeld een ketting ter ere van een bijzondere gebeurtenis. 

De sieraden worden verpakt in een sieradendoosje en cadeauverpakking, klaar om te geven. 

Elk sieraad wordt in opdracht en met de hand gemaakt, de levertijd is 5 tot 10 werkdagen. Wilt je het cadeau toch sneller? Als je contact met Jeanet opneemt, kijkt ze wat er mogelijk is.

Atelier-Jeanet-Kuiper-sieraden-1.tif

Atelier-Jeanet-Kuiper-sieraden-2

Atelier-Jeanet-Kuiper-sieraden-0.png

 

Daarom dit cadeau

Elk sieraad dat Jeanet maakt is met zorg speciaal voor de ontvanger handgemaakt. Elk werkstuk is uniek. Bijzonder om te geven en fijn om te ontvangen.

Goed om te weten

De sieraden worden verpakt in een sieradendoosje en cadeauverpakking, klaar om te geven. De levertijd is in overleg tussen de vijf en tien werkdagen inclusief verzending per post.