1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Persoonlijke koekjes met een knipoog

Couture uit de ovens van 'Tussen Koek en Kitsch'.

Wij vinden de naam zo leuk en treffend…. Suzanne van Rhijn maakt deze originele eetbare cadeaus om naar te kijken, als 'conversation pièce' en ook om op te eten. Elk koekje is uniek en met liefde gemaakt.

Bij een geboorte kan een grote broer of zus de klassen rond met koekjes in de vorm van een babyfles, een ooievaar of vrolijk een high tea op met een doos koekjes in de vorm van een theepot, voor een geliefde of meerdere dierbaren die je alle liefde toewenst met een doos met hartenkoekjes. Een doos vol voetbalkoekjes voor de kampioen of voor collega's of vrienden die net in Nederland komen wonen of gaan vertrekken de koekjes met Delfstblauwe tegeltjes en Oer- Hollandse (zelfbedachte?) wijsheden?

Suzanne werkt kleinschalig en kan in overleg alles maken wat voor de gelegenheid wenselijk is en kan daarmee de boodschap heel persoonlijk overbrengen.

Andere suggestie: de koekjes met persoonlijk thema zijn ook een bijzonder cadeau voor aanwezigen als herinnering om te serveren bij een koffiemoment na een begrafenis of crematie.

koekjes-tussen-kunst-en-kitsch-kraamcadeau-2.jpg

 

koekjes-tussen-kunst-en-kitsch-het-is-liefde.jpg

Daarom dit cadeau

Eetbaar cadeau voor een huwelijk, geboorte,jubileum of pensioen, een verjaardag van kind of oma om uit te delen, als bedankje voor de juf of meester, met Valentijn of als house warming gift een doos met koekjes met een boodschap.

Goed om te weten

Levertijd in overleg.