1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Pet Rock met USB snoertje

Een steengoed cadeau als huisdier.

Ooit eens het idee gehad om iemand een huisdier als cadeau te geven, maar het nooit aangedurfd? Dan is de Pet Rock een leuk alternatief.

De Pet Rock is een steen die je als huisdier kunt houden. Er zit een USB snoertje aan, die je op je computer kunt aansluiten. Vervolgens doet de steen niets - behalve correct reageren op instructies als 'zit' en 'blijf'. 

Maar sluit de steen maar eens aan op je PC, en wacht tot een nieuwsgierig familielid of collega ernaar gaat kijken. Bereid een mooi verhaal voor, en laat de belangstellende in verbijstering achter.

Een cadeau om aan iemand te geven die van dit soort grappige gadgets houdt. De Pet Rock komt in een kartonnen doosje en ligt lekker warm op een bedje van stro. Lees ook de blogpost op Milledoni over de interessante ontstaansgeschiedenis van de Pet Rock!

Daarom dit cadeau

Een huisdier als cadeau zal bij veel mensen gefronste wenkbrauwen opleveren. Naar een steen als huisdier heb je echter weinig omkijken, zeker als je hem via een USB snoertje koppelt aan je computer.

Goed om te weten

De steen luistert goed naar instructies als 'lig' en 'blijf', maar veel meer dan dat kun je van hem niet verwachten.