1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Philips Wake-up Light

Philips Wake-up Light

Wakker worden met het licht van een opkomende zon en het geluid van fluitende vogels

Van zon- en daglicht krijg je energie. Geen wonder dat de meeste mensen zich ’s zomers, als ze vaak buiten kunnen zijn, actiever en fitter voelen dan normaal. Blootstelling aan het juiste soort licht kan ons helpen een prettig dagritme te vinden en gemakkelijker wakker te worden. Om je hier een handje bij te helpen heeft Philips een compleet assortiment lichttherapieproducten ontwikkeld waarin de gezonde effecten van licht worden toegepast.

Alle Philips lichttherapieproducten zijn eenvoudig in gebruik, bevatten geen UV stralen en zijn klinisch bewezen.
Op de ingestelde wektijd zorgt natuurlijk geluid ervoor dat je op een prettige manier helemaal wakker wordt. In anderhalve minuut hoor je het geselecteerde geluid langzaam toenemen tot het geselecteerde niveau. Er zijn drie natuurlijke geluiden waaruit je kunt kiezen: fluitende vogels, vogels in het bos en zen-tuin.
De Wake-up Light van Philips bootst een zonsop- en ondergang na, zodat je op donkere ochtenden op een prettige en natuurlijke manier ontwaakt. Alle Wake-up Lights zijn voorzien van FM radio, en de HF3510, HF3520 en HF3550 zijn voorzien van extra duurzame LED verlichting. 92% van de gebruikers wordt prettiger wakker met de Philips Wake-up Light*
*Wake-up Light Early Buyer study, MetrixLab BV June 2011

Momenteel is de Philips Wake-up Light het enige product waarvan de effectiviteit wetenschappelijk is bewezen. De onderzoeken zijn uitgevoerd door onafhankelijke wetenschappelijke instituten, die de effecten van de Wake-up Light op het algehele ontwaakproces hebben bestudeerd en aangetoond.

Kenmerken:

  • Door simulatie van de zonsopkomst word je geleidelijk gewekt
  • Door afnemend licht en geluid val je zacht in slaap
  • 20 helderheidsinstellingen voor je persoonlijke voorkeur
  • Keuze uit 3 verschillende natuurlijke wekgeluiden
  • De FM-radio wekt je met je favoriete programma
  • De enige Wake-up Light waarvan klinisch is aangetoond dat hij werkt
  • 91% van de gebruikers zijn (heel erg) tevreden met hun Philips Energy Light product
  • Klinisch bewezen
  • Licht therapie is de eerst gekozen therapie tegen winterdepressies in Nederland (GGZ-Richtlijnen – Multidisciplinaire Richtlijn Depressie 16-03-2011)