1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Het Raadsel van alles wat leeft

Het kinderboek van Jan Paul Schutten: verwonder je over het wonder van het leven.

Pantoffeldiertjes, minuscule mirakels en alles waaruit jij bestaat, samengepakt in een briljant boek. In Het raadsel van alles wat Leeft van auteur Jan Paul Schutten reis je langs de evolutie van – de titel zegt het al – alles dat leeft in het universum.

Dit magisch wondertje in boekvorm is niet alleen bekroond met de Gouden Penseel voor de schitterende illustraties van Floor Rieder, maar kreeg onlangs ook de Gouden Griffel uitgereikt!

De Gouden Griffel 2014 gaat naar een briljant boek, dat – ondanks het inhoudelijk zware thema – licht en lucht kent en dat tot nadenken en lachen verleidt. Niet snel zal opnieuw een boek verschijnen met zo’n grootse ambitie en meesterlijke uitwerking,’ aldus de Griffeljury.”

 

Daarom dit cadeau

Voor nieuwsgierige kinderen, maar ook voor grote mensen die zich nog willen verwonderen. Voor wie het kleine eert of zich wil verliezen in het grote. Natuurlijk ook voor de wetenschaps-nerds én liefhebbers van op unieke wijze geïllustreerde boeken.

Goed om te weten

Dit meesterwerk is geschikt voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Maar daar hoef je je niks van aan te trekken. Wij vinden het geschikt voor 4 tot en met 104!