1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Rijkswachters mini

Nu ook mini bewakers van kunst in het Rijksmuseum!

Ken je ze al, de Rijkswachters? Jarenlang hebben ze de kunstschatten van het Rijksmuseum beschermd. Nu met de opening van het Rijksmuseum zijn ze niet meer nodig en mogen ze de wijde wereld intrekken. Wil jij een van hen een nieuw thuis geven? Wie weet vertelt hij je welke kunstschat hij heeft beschermd.

De Rijkswachters van het Rijksmuseum zijn gemaakt van transportkisten waarin de kunstschatten van het Rijks werden bewaard. Jarenlang hebben ze deze schatten beschermd en met hen de wereld rondgereisd. Nu met de heropening van het museum zijn ze ‘overbodig’ geworden. Ze zijn dan ook op zoek naar een nieuwe eigenaar. Als jij je ontfermt over een Rijkswachter, dan ontdek je met het speciale unieke nummer welke kunstschat hij heeft beschermd tijdens de verbouwing van het Rijksmuseum. Hoe leuk is dat?

Rijkswachters is een project van BEEmeubels.

Lees ook Marieska's blog op Love4kidz.

kleinefabriek-14-01-by-RVDA-met-tekst1

Daarom dit cadeau

Wie wil er niet een echte Rijkswachter een nieuw thuis geven? De mini kunstschatten beschermer is een klein kunstwerk op zich! Voor echte kunstminnaars en fans van het Rijks.

Goed om te weten

Rijkswachters zijn er nu in vier verschillende soorten. Met en zonder lampje, in mini-formaat en ook een grote versie met een kastje. Hun unieke nummer vertelt jou welke kunstschat de Rijkswachter heeft beschermd.