1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

T-shirt met opdruk voor hem

Een écht leuk t-shirt van Threadless met opdruk doet het vaak goed als cadeau!

Iedereen heeft wel eens een t-shirt gekregen van een familielid of een vriend. "My brother went to London and all I got was this lousy shirt". Goed voor een glimlach als je hem van je broer in ontvangst neemt, maar vervolgens alleen bruikbaar als verfshirt of poetslap.

Maar er zijn ook leukere varianten. Is je vriend ergens gepassioneerd over, en is er een shirt te vinden dat daar precies bij past? Ik heb ooit voor een vriend, groot fan van The Big Lebowski, een shirt gekocht met 'Abide'; dat was dus spot on. Shirtcity heeft meerdere van dit soort grappige/passende shirts.

Voor wat meer 'arty' t-shirts is Threadless een inspirerende site. Leuk hieraan is dat shirts worden ontworpen door 'gewone' mensen, waarbij je kunt stemmen op die ontwerpen. Shirts met de meeste stemmen worden daadwerkelijk geproduceerd.

Wat rondbrowsen naar inspiratie op dit soort sites, of googlen op een thema en 't-shirt' zou je aan een leuk en origineel t-shirt moeten kunnen helpen.

 

 

 

Daarom dit cadeau

Als de opdruk van het t-shirt 'gepast' is bij de gelegenheid en de ontvanger, maakt het van het geven een bijzonder moment, én is het later natuurlijk ook leuk en/of nuttig.

Goed om te weten

Daarentegen is een bedrukt t-shirt op zich niet erg origineel, dus het is ook vrij makkelijk om de plank mis te slaan.