1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Spaghetti-liefde

Gebruik deze spaghetti om letterlijk dichter bij je (potentiële) geliefde te komen.

We kennen bijna allemaal wel de romantische scène uit de Disney-film Lady en de Vagebond waar de twee honden allebei een uiteinde van 1 spaghetti-sliert in hun mond nemen... eindigend in een kus. Die scène kan je nu met je (potentiële) geliefde naspelen. Perfect voor een originele Valentijn!

De Lovers' Long Spaghetti is namelijk speciaal ontwikkeld voor een passioneel diner voor twee. De extra lange spaghetti (van maar liefst 1 meter lang!) maak je eerst natuurlijk zelf met veel liefde klaar. Voeg vervolgens enkel wat tomatensaus en met-de-hand-gedraaide gehaktballetjes toe. Serveren in één groot bord en hopen maar dat het einde van de sliert ook eindigt in die ene kus...

Als je zelf dit cadeau wilt maken, kun je bij Amazon de extra lange spaghetti bestellen.

Daarom dit cadeau

Deze 1 meter lange spaghetti zorgt ervoor dat er tussen jou en je geliefde op een 'Lady en de Vagebond'-achtige manier een kus ontspruit.

Goed om te weten

De spaghetti is al aan de pittige kant qua prijs. Om ze ook naar Nederland te sturen betaal je nog eens 12,- euro. Je kunt ook dit cadeau zelf maken: extra lange spaghetti kopen, mooi inpakken met een sticker van een hart erop. Het kost wat tijd, maar dat heb je vast over voor een legendarische kus!