1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

StigerWoods - vissen op hout

Foto's van vissen op unieke wijze overgebracht op hout

De ontwerper van deze kunststukjes is Martijn Smulders, een Amsterdamse kunstenaar. In 2010 reisde deze man de wereld rond en kwam tijdens een van zijn verblijven in een hostel in Bangkok Thailand een foto tegen die op een stuk hout was gedrukt. Hij was onder de indruk van de techniek en besloot bij terugkomst in Nederland te gaan experimenteren met drukmachines en verschillende technieken. Martijn werd overspoeld door positieve reacties uit zijn omgeving en besloot, naast het ontwikkelen van zijn eigen persoonlijke foto's, een collectie te maken die een groter publiek aanspreekt. 

Stiger Woods Martijn

Leuk om te weten: Martijn kwam bij Groothandel Jan van As uit Amsterdam West tot het idee voor een serie van allerlei eetbare exotische vissen.

vis op hout

Tof cadeau maar toch liever iets anders dan vissen? Bekijk dan ook de andere foto's die deze Nederlandse ontwerper heeft gemaakt op stiger-woods.com. Zo is er een collectie vogels, maar kun je iemand ook de 'Nachtwacht' afgebeeld op hout cadeau doen. Ook een op maat gemaakt ontwerp is mogelijk.

Daarom dit cadeau

Origineel en stoer cadeau voor zeehelden, zeilliefhebbers, visfanaten, oceaanfanatiekelingen, golfbezetene en vissers. Maar ook zeker voor diegene die helemaal niks met het zeeleven hebben, maar des te meer met een interieur vol mooie stukken. Een mooi cadeau ter decoratie voor elke ruimte die je kunt bedenken, de foto's zijn door hun materiaal: hout, makkelijk op te hangen.

Goed om te weten

De foto's worden handmatig overgezet op gerecycled dennenhout. Elk stuk is uniek en krijgt door de speciale techniek die wordt gebruikt de uitstraling van keramiek.