1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Tas van oud scheepszeil

Handgemaakte, unieke tas van oud zeil

Details:

- Hergebruikt zeil en hergebruikt leer

- Sluit met ritssluiting en met magneet sluiting

- Twee buitenvakken

- Volledig gevoerd 

- Binnenvakken

- Klaar voor verzending

Bekijk ook de andere zeiltassen van Upcycled:

handgemaakte-tas (1)
handgemaakte-tas

handgemaakte-tas (2) zeil

handgemaakte-tas (3) zeil

Upcycled maakt de mooiste tassen van hergebruikte materialen. Een oude jas, een verwassen spijkerbroek of een paar stukgelopen schoenen krijgen van de ontwerpers van Upcycled een nieuw leven. De sporen van gebruik die achterblijven is wat de producten juist karakter geeft. 

Missie van Margreet (eigenaar Upcycled): het omtoveren van materialen, die normaliter bij het oud vuil worden gezet, in een uniek en praktisch product van hoge kwaliteit. Lees hier meer over de werkwijze van Margreet en bekijk ook haar andere tassen van gerecycled materiaal.  

 

Daarom dit cadeau

Voor iemand die houdt van one-of-a kind cadeaus met een verleden. De tassen zijn gemaakt van oud scheepszeil en wie weet welke zware stormen, woeste oceanen of misschien wel spannende zeilwedstrijden deze tassen hebben moeten trotseren in hun vorige leven. Leuk voor mensen die graag zeilen of veel in en om het water te vinden zijn. Of voor iemand met een voorkeur voor cadeaus gemaakt van gerecyclede materialen. En niet te vergeten voor iedereen die gewoon zijn spullen snel en makkelijk terug wil vinden in een praktisch ingerichte tas tijdens een dagje shoppen, dagje sauna, op het werk, op het strand.

Goed om te weten

De handgemaakte tas is gemaakt van hergebruikte scheepszeilen en hergebruikt leer van een oud bankstel. Eco-vriendelijk gemaakt in Nederland. Elke tas is uniek en een tas met karakter. Geen verzendkosten!