1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Stoere XL Foodplatters

Handgemaakt Nederlands design van nieuw label Dutchdeluxes.

De Foodplatters van Dutchdeluxes zijn misschien niet iets wat je snel voor jezelf koopt maar wel heel fijn is om te hebben. Hierdoor wordt het een uitermate geschikt cadeau om - alleen of met anderen - te geven voor een housewarming, huwelijk, verjaardag, afstuderen, afscheid, Moederdag, Vaderdag of een andere memorable gelegenheid.

Het Nederlandse design label Dutchdeluxes is gestart in 2013 vanuit het creatieve hart van design city Eindhoven. Voor de ontwerpers staan passie en plezier centraal bij het maken van hun bijzondere 'made in Holland' producten. Het gebruik van primaire kleuren is daarbij fundamenteel en een signatuur.

De Foodplatters komen uit de 'Incredible Interior Stuff' - collectie. Een deel van de collectie bestaat uit de sexy handmade, custom designed plateaus van Bunker Tattoo. De karakteristieke stijl van Bunker zorgt voor de stoere presentatie van snacks en fingerfood. Een foodplatter uit deze lijn is een knipoog naar iemand met veel tattoo's of die juist geen echte tattoo durft te nemen! 

Aantal andere modellen & designs plus aanvullende informatie:

foodplatter- snacks.jpg
dienblad.jpg

geel.jpg

foodplatter.jpg

De gekleurde Foodplatters zijn gemaakt van multiplex berkenhout. Alle houten varianten (met gekleurde rand, tattoo of typographic) zijn gemaakt van 100% massief Frans eiken. De plateaus zijn behandeld met speciaal voedsellak tegen smaken, geuren & kleuren.

Grootte:

  • ronde plateaus: doorsnede 60cm
  • rechthoekige plateaus: lengte 70cm en een wisselende breedte 

Gebruik: Niet bedoeld om op te snijden en niet geschikt voor afwasmachines, magnetrons en ovens (als het al zou passen).

Daarom dit cadeau

Deze eyecatcher van een plank past op tafel bij de levensgenieters die graag thuis entertainen en van mooie spullen houden zoals wat Dutchdeluxes noemt dit 'social object'.

Goed om te weten

De XL- Foodplatters zijn in verschillende maten, vormen en ontwerpen te verkrijgen.