1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Vrolijke Zorgsokken

Vrolijke zorgsokken van MedSocks.

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om een held op sokken te zijn!

Met deze vrolijke zorgsokken van MedSocks -bedacht door Daniël van der Does en Miguel Jansen, geneeskundestudenten uit Rotterdam- worden de gangen en operatiekamers kleurrijker. MedSocks wil graag het zware werk dat zorgverleners dag en nacht verrichten een beetje lichter maken met deze sokken. Van de tandarts, coassistent, en verpleegkundige tot de thuiszorgmedewerker, en wijkverpleegkundige: voor iedereen is er wel een paar sokken te vinden in de webshop die bij een zorgheld past. Hartslag sokken, operatie sokken, DNA sokken, radiologie sokken, ambulance sokken, en ga zo maar door!

Nog leuker: MedSocks doet ook aan gepersonaliseerde cadeaus! Een perfect cadeau voor uw collega’s op de afdeling. En misschien nog wel de mooiste bijkomstigheid van dit cadeau is dat een deel van de winst gedoneerd wordt aan goede doelen die zich hard maken voor een gezondere wereld.

Medsocks Zorg Sokken cadeau.jpg


Medsocks Zorg Sokken kerstcadeau.jpg

Medsocks.png
Medsocks zorg Sokken cadeau oprichters.jpg

Medsocks zorg Sokken cadeau prik.jpeg

 

 

Daarom dit cadeau

Voor de zorgprofessionals die graag hun werkoutfit oppimpen met deze vrolijke sokken. Ideaal cadeau voor verpleegkundigen, studenten, verzorgenden, artsen, doktersassistenten en alle andere zorgprofessionals in ziekenhuis of zorginstelling.

Goed om te weten

De zorgsokken van MedSocks komen in twee maten: 35-40 en 41-46.