1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Wegwerpcamera

Een creatieve, ouderwetse camera om foto's mee te maken.

Het is natuurlijk hartstikke leuk om iemand de allernieuwste, superhippe fotocamera cadeau te geven. Maar misschien wel iets boven budget. Waarom dan niet een eenvoudige wegwerpcamera cadeau doen? Het klinkt als een (te) goedkope oplossing, maar is het ouderwetse fotograferen met de wegwerpcamera niet veel leuker dan dat van een camera die alle nieuwste snufjes bevat?

Een wegwerpcamer kan je immers overal mee naar toe nemen, omdat hij lekker compact is én je hoeft er niet zo voorzichtig mee te zijn. Perfect voor op een feestje of festival! Een ander niet te vergeten voordeel van de wegwerpcamera: je hebt geen kans om foto's te deleten. Hierdoor worden alle foto's, ook de mislukte (die vaak het leukst zijn), afgedrukt. Er zijn ook onderwater wegwerpcamera's te koop. Deze zijn vaak ietsje duurder, maar je krijgt er wel een cool resultaat voor terug.

Met de wegwerpcamera kan je 27 foto's met flits maken. Is het toestel vol? Dan breng je het toestel naar de fotoservice bij je om de hoek en laat je de foto's afdrukken of inscannen. De foto’s hebben een prima kwaliteit, en je kan ze direct in een fotoalbum plakken of inlijsten. Daarna zal je jammer genoeg een nieuwe moeten kopen... Nieuwe camera, nieuwe kansen, toch?

Wegwerpcamera's zijn bij elke hema verkrijgbaar, maar als je geen tijd hebt om langs de hema te gaan kan je hem online kopen.

wegwerpcamera-cadeau.jpg

Daarom dit cadeau

Een leuk alternatief voor de dure, moderne camera , met een prima resultaat.

Goed om te weten

Het afdrukken van de foto’s kost geld. Het is dus misschien leuk om hier een bon voor te geven of ze zelf voor de ontvanger af te drukken.