1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Wobbel board

De wobbel stimuleert de bevordering van balans, kracht én creativiteit tijdens het spelen en gebruik ervan.

De Wobbel stimuleert zowel de balans als kracht in het eigen lichaam. Maar dat is niet alles - het is namelijk niet voor niets geschikt voor álle leeftijden. Jonge kinderen leren spelenderwijs hun eigen lichaam kennen, en ouderen worden er liefdevol aan herinnert. Er zijn veel verschillende vormen en soorten van de Wobbel (met de keuzehulp vind je de juiste), voor ieder wat wils.

De Wobbel is hélemaal eco-vriendelijk én heeft een prachtig design. Zo staat hij dus mooi in elk huis. De makers van het product vergelijken het design zelf met 'barbapapa', oftewel, iets dat eigenlijk geen specifieke vorm heeft, zodat de creativiteit en fantasie er op los kan gaan (wat natuurlijk ook de creativiteit van een kind enorm stimuleert!). 

Er kan zowel samen als alleen mee gespeeld worden, en zoals op de foto's zichtbaar ook nog eens op allerlei verschillende manieren. Verder is de Wobbel ook nog eens een praktisch meubelstuk, zoals bijvoorbeeld een kinderopstapje voor in de keuken. 

Dit is een super leuk cadeau voor jonge kinderen die voor het eerst door hebben dat ze ook nog armpjes en beentjes hebben die alle kanten op kunnen, voor iets oudere peuters die hier beter in willen worden, of gewoon voor volwassenen en ouderen die wel een goed stuk design kunnen gebruiken om bepaalde spieroefeningen te voltooien. Uiteindelijk dus een geschenk voor het hele gezin.

Daarom dit cadeau

Voor zowel jong als oud - een innovatieve en duurzaam board waardoor je jouw eigen lichaam (opnieuw) leert kennen.

Goed om te weten

Zowel binnen als buitenshuis te gebruiken (mits voorzichtig behandeld!).