1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Cadeaubon zangles

Zang-les

Een zangles in Amsterdam van operazangeres Linor.

Heb je altijd al dingen gehoord als: ‘Je stem is gewoon niet goed, zingen is niet echt je ding…’ Of misschien heb je dat jezelf wijsgemaakt? Of ben je een aardige (amateur-opera)zanger maar ontbreekt het je nog aan controle, consistentie en diepte? De hoge noten? Gemak op het podium? Begin je met zingen en wil je de fouten vermijden die jou je stem kunnen kosten? Bereid je je voor op een studio-opname en heb je nog wat extra pointers nodig?
 
Je zanglerares Linor heeft als student alle technische en mentale obstakels meegemaakt. Zingen is een kwetsbaar iets: je stelt jezelf bloot. Daarbij komen allerlei angsten kijken: podiumangst is daar een van. In haar studio in Amsterdam-Oost geeft Linor les aan beginners en ervaren zangers. 
Tracteer je vriend op die ervaring. Wie weet leidt het wel tot een mooie carrière. Er zijn gekkere dingen gebeurd ;)
Bij bestelling krijg je een de mooie kaart per post opgestuurd met daarop ruimte om de naam van de persoon te schrijven. Als er haast bij is, kan ik je de cadeaubon als pdf per e-mail sturen. Daarna is de cadeaubon zes maanden geldig.

Je kunt ook een cadeaubon voor meerdere zanglessen bestellen (van 1 tot 5).

Daarom dit cadeau

Origineel cadeau voor een vriend die van zingen houdt maar de stap steeds maar niet neemt om er werk van te maken. Je krijgt een zangles van operazangeres Linor: zij geeft les in alle stijlen. Leuk voor een vriend die houdt van zingen maar er te weinig mee doet en een zetje nodig heeft. Een zangles is als een bezoek aan een spa: na afloop gloei je van tevredenheid én heb je technische vooruitgang geboekt.

Goed om te weten

De cadeaubon is in het Engels. De zangles kan in het Nederlands of Engels gegeven worden en is ook voor kinderen.