1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Zero waste cadeauset voor beginners

In dit mooie zero waste cadeauset zit alles voor de start van een plasticvrije badkamer. Het is een selectie van duurzame producten die allemaal uit liefde voor de natuur zijn gemaakt.

Het verhaal achter deze cadeauset van Oceonics, is dat je met dit pakket je badkamer in één keer een grote stap richting plastic vrij kan geven. En dat is niet zomaar iets, want plastic is een enorm probleem. Oceonics erkent dat ook, en wilt dan ook maar ál te graag meer aandacht hiervoor. En dit doen ze door producten zoals deze te maken, met liefde voor mens én natuur.

We willen geen plastic bij de vissen in de zee, dus ook niet bij ons in de badkamer. Voor hen die al goed op weg zijn naar een eco-friendly bestaan, óf zij die eigenlijk nog niet zo goed weten waar te beginnen, is deze set optimaal.

Zoals de oprichters van Oceonics zelf stellen:

'Omdat wij geloven in preventie bieden wij plasticvrije badkamer producten aan. Hiermee proberen we de plasticsoep in de oceanen aan te pakken. Vecht je mee tegen plastic?'

Dit lijkt ons een hartstikke goed idee. Een cadeautje voor iedereen.

Daarom dit cadeau

Hiermee maakt je niet alleen de ontvangen maar ook de vissen in de oceaan blij!

Goed om te weten

Bevat een bamboe tandenborstel, reinigende tandpasta tabletten, pure deo stick, bamboe wattenstaafjes en sea salt lichaamszeep.