1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Eco-friendly safety razor

Oceonics Scheermes
Oceanics scheermes-6.jpg

Terug van weggeweest: super strak scheren zoals opa dat deed. En ook nog goed voor het milieu.

De Safety Razor Antraciet is een populair plasticvrij alternatief voor wegwerpscheermesjes. Door de gesloten kam is het scheren zeer eenvoudig en is de kans op sneetjes klein. De safety razor heeft een hoge kwaliteit en gaat hierdoor je leven lang mee. 

En dat is niet niets. Oceonics staat namelijk voor producten die het milieu niet schaden. En juist door in dit soort producten te investeren - die je immers toch al dagelijks gebruikt - kan je jouw eigen steentje bijdragen. 

Al helemaal als je iemand kent die wél geëngageerd is en zich bezig houdt met het milieu en haar lasten, maar nog niet precies weet hoe en wat - is dit cadeau helemaal goed.

Wanneer je begint met de safety razor kan het gebruik een beetje onwennig zijn, maar eigenlijk werkt het niet heel anders dan andere scheermessen. Naast dat het mes te gebruiken is voor de baard, scheer je ook zonder problemen de bikinilijn en oksels.

Het mes zelf bestaat uit een stevig handvat met een kam en het enige wat je vervangt is het mesje, een roestvrijstalen plaatje, die aan weerszijde scherpe kanten heeft. De scherpte van dit mesje wordt aangegeven op een schaal van 0 tot 5. Waarbij 5 het scherpst is.