1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Spotter

Marjoleine-Wolf.jpg

Marjoleine Wolf

Marjoleine is al 15 jaar expert op het gebied van Kinderboeken en sinds 2007 mede-eigenaresse van Helden & Boeven Kinderboeken. Zij heeft een goed oog voor mooie en bijzondere kinderboeken die je gewoon moet hebben. Omdat ze je ontroeren, je er heel erg blij van wordt of omdat ze ervoor zorgen dat je de wereld om je heen (even) vergeet.
Kinderboeken dus voor iedereen van 0 tot 130. In haar boekwinkel komen twee keer per week nieuwe boeken binnen en het voelt iedere keer weer een beetje alsof ze jarig is als ze die dozen openmaakt. Om de boeken vervolgens dan te verkopen en mooi in te pakken om er iemand anders gelukkig mee te maken. 
Naast het verkopen van kinderboeken in de winkel, richt Marjoleine ook schoolbibliotheken in en weet ze veel over leesbevordering en leesplezier. En er zijn regelmatig leuke dingen te doen in de winkel, zoals voorleesmiddagen, workshops en feestelijke boekpresentaties. Iedere woensdagochtend zijn er leuke filmpjes voor de allerkleinsten die nog niet naar school hoeven. 

Milledoni mee

Ben je ook verslingerd aan het bedenken van de betere cadeaus? Ken je de beste shops? Belt iedereen jou om te vragen wat te zullen geven? Draag dan bij aan Milledoni!