1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Wrap Magazine

Wrap Magazine - Milledoni

Soms stuit je op van die concepten dat je denkt, wauw, had ik dat maar verzonnen! Zoals bijvoorbeeld Wrap Magazine. Je zou kunnen zeggen dat Wrap magazine als het ware de kloof tussen dat wat een tijschrift is en dat wat een (gebruiks)voorwerp is overbrugt.

10 pagina's inpakpapier
Elke editie (het verschijnt 3x in het jaar) heeft een ander thema die de creatieve inspanningen van kunstenaars van over de hele wereld in de spotlights zet. Naast deze 'gewone' inhoud bevat elke editie ook 10 geïllustreerde pagina's inpakpapier, afgedrukt op vijf dubbelzijdige pagina's die je eenvoudig uit het tijdschrift kan verwijderen. Dit pakpapier is natuurlijk ook weer verbonden met het thema van die specifieke editie.

Ingepakt inpakpapier
Zodoende hebben de bedenkers van Wrap Magazine iets weten te creëren dat je zowel kan lezen, gebruiken én waar je van kan genieten. Met Wrap Magazine geef je als het ware een cadeau dat op zichzelf ook weer een cadeau kan creëren... Slim bedacht en vooral erg mooi uitgewerkt!

Wrap Magazine - Milledoni

Wrap Magazine - Milledoni

comments powered by Disqus

Milledoni

Gedreven door een passie voor passende cadeaus, struint Milledoni het web af naar de betere cadeaus, geholpen door een community van cadeauspotters.

Cadeaus in je mailbox

Je maandelijkse cadeau-inspiratie