1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Boeken voor culinaire moeders

Sommige moeders hebben de gave van niets iets te maken in de keuken; van twee of drie ingrediënten creëren zij een heerlijk diner. Elke maaltijd is een feestje, zowel voor groot als voor klein. Is er iemand jarig? Dan kunnen een zelfgebakken taart en originele traktaties niet ontbreken. Uitgebreid koken én daarna natuurlijk ook genieten van het lekkers dat op de tafel staat, daar maak je deze moeder blij mee. Net als met onderstaande boeken:

#1 Home Made Zomer

Een heerlijk boek vol zonovergoten recepten die niet veel tijd kosten. Zo heb je genoeg tijd om lekker van de zon te genieten met de kids!

Boven

#2 Just cook it

De echt culinaire moeder leert natuurlijk graag hoe je iets nét even lekkerder kan maken. En wie kan je dat beter vertellen dan sterrenchef Sergio Herman.

Sergio

#3: Sweet

Beroemde kok Yotam Ottolenghi leert je hier hoe je de állerlekkerste zoete verleidingen op tafel zet. Daar zullen volwassenen én kinderen van genieten!

Sweet

#4.Melk en dadels

Voor alle Marokkaans-Nederlandse moeders (of moeders die meer over de Marokkaanse keuken willen leren): pak bij heimwee dit heerlijke boek uit de kast. Een uniek verhalen- en receptenboek waarin de lievelingsgerechten van twintig Marokkaanse moeders en hun kinderen centraal staan.

Melk

En voor de "anti-alles" moeder, oftewel de moeder die vegan, anti-gluten of anti-bont is. Een vrouw die heel bewust bezig is met alles, tippen we nog een paar extra groene boeken:

#5 Veg!

Hét vegetarische kookboek. Leer de heerlijkste recepten maken met groente in de hoofdrol.

Veg

#6 Foodsisters

Koken zonder suiker? De foodsisters leren je hoe! Foodsisters: gezonde, lekkere en makkelijke recepten zonder suiker

Roodsisters

 

comments powered by Disqus