1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

3D-geprinte zonnebril van plastic afval

Een design zonnebril gemaakt van gerecycled plastic.


Het eerste bedrijf ooit dat op een innovatieve manier 3D-printing technieken gebruikt om oog accessoires te produceren. Alle producten zijn lokaal gecreëerd, in een micro-fabriek om zo ook massaconsumptie tegen te gaan. Het doel van w.r.yuma is om het proces van begin tot eind in een cirkel te laten verlopen. Oftewel: de bril die jij koopt is gemaakt van afval, wordt uiteindelijk weer afval om tot vervolgens weer tot bril gerecycled te worden. Hun motto?

Let's go for zero waste. Together.

 

Alle designs zijn unisex én enorm stijlvol. De drager van deze bril laat zien dat ze niet alleen een trendsetter zijn, maar ook duurzaam en bewust omgaan met hun omgeving. Voor wie deze waarden hoog heeft staan zal dit een heel fijn cadeau zijn. En doordat je de bril terug kan sturen naar het bedrijf zodra je er klaar mee bent of het frame een beetje versleten is, en je daardoor korting krijgt, geef je eigenlijk een cadeau dat vele jaren meegaat.

Daarom dit cadeau

Duurzaam, stijlvol en uniek: geef deze bril aan iemand die achter deze waarden staat.

Goed om te weten

Zodra je klaar bent met de bril kan je 'm weer inleveren om zo milieuvervuiling tegen te gaan en korting te krijgen op een nieuwe bril.