1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Avondje Soulfood

Shirma's Soulkitchen: kook- en zangkunsten van miss.. Shirma Rouse!

Dit cadeau voor een verjaardag, bedankje, een huwelijk, zomaar, om iemand op te vrolijken of een andere speciale gelegenheid is een belevenis die maar een paar keer per jaar cadeau kan worden gedaan en wat aan alle kanten warmte en (be)leef uitstraalt.

Shirma was jarenlang de achtergrondzangeres van o.a. Anouk, Trijntje Oosterhuis, Chaka Khan, Wouter Hamel, Alain Clark en Candy Dulfer. In 2013 was het klaar met haar '20 feet from stardom' en was het tijd voor The Voice. Shirma heeft niet gewonnen maar dat maakt helemaal niet uit. Shirma trekt haar eigen plan en doet wat zij het liefste doet: koken en muziek en plezier maken en deelt haar passies met wie er maar is. Soul Kitchen is lekker eten, top muzikanten en dansen.

Shirma kookt deze avonden samen met Chefkok Manuela Goncalves Tavares van ManuKookt! een uitgebreid drie-gangen diner: 'Europa meets the Caribbean met een vleugje Afrika' en zingt tussen de gangen door met een very special Guest EN unplugged.

Na afloop, als extra toetje, gaan de tafels aan de kant en volgt een fantastisch live optreden samen met de band Souls United o.l.v. Thomas Bank. Shirma zingt covers en eigen werk. Aan het einde van de avond zijn lichaam en geest gevoed en kan de week beginnen….

Een amuse vooraf:

Daarom dit cadeau

Voor live soulmuziek-liefhebbers en genieters van fusion eten. Voor jong en oud is dit een swingend cadeau in het Tobacco Theater in Amsterdam. Ook leuk voor kinderen die helemaal in 'The Voice' zijn en zingen zijn.

Goed om te weten

De Shirma's Soulkitchens worden door het hele jaar georganiseerd. Voor de data klik door naar de website. Tickets voor alleen de afterparty (vanaf 20.30, zonder eten) zijn EUR 10,--.