1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Bubble buddy

Het gereedschap waarmee het gebruik van stukken zeep wordt aangemoedigd, en hiermee toekomstige milieu vervuiling tegen wordt gegaan.

Dit product is ontworpen door Foekje Fleur, die met dit project aandacht wilde vestigen op het groeiende probleem van plastic vervluiling. Samen met GoodtoGive begon ze dus te werken aan de Bubble Buddy: een project dat niet alleen plastic recycled, maar ook de toekomstige productie daar van tegenhoudt! Het is een gereedschap dat het gebruikt van stukken zeep promoot. Het product kan zowel worden gebruikt als een zeepbakje waar je het stuk zeep laat drogen, maar ook als een rasp waarmee je stukken zeep kan verkleinen voor gebruik. Zo heb je dus geen plastic zeepflessen meer nodig! En omdat we zo gewend zijn aan het gebruikt van vloeibare zeep, geeft Foekje Fleur ons ook nog eens advies waar men haar favoriete zeep kan kopen, klik hier om haar selectie te zien.

Daarom dit cadeau

Voor iemand die milieu bewust is, én van een goed design kan genieten.

Goed om te weten

In Nederland geproduceerd en gemaakt van 98% gerecycled PE plastic en 2% pigmenten. Beschikbaar in 8 verschillende kleuren.