1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Deegroller met print

Deegroller voor unieke koekjes.

Met de  van Valek Rolling Pins deegrollers geef je koekjes een eigen stempel mee. Je kan voor een bestaand figuurtje, thema's, dieren of tekst kiezen maar ook je eigen tekst of ontwerp laten uitsnijden in een deegroller. Zo maak je koekjes van eigen deeg nog leuker. Hier een recept voor de deeg.

Je kan het ook gebruiken om afdrukken te maken in marsepein, lasagne of andere pasta, deeg en klei.

 

valentijn-cadeau-deelrol-koeljes.jpeg

Deegroller met kerst print kado.jpg

Deegroller kerst cadeau .jpg

Deegroller met print kids.jpg

Deegroller met print tulpen cadeau.jpg

Deegroller met print deeg.jpg

De ontwerper heet Zuzia Kozerska-Girard. Ze komt uit Warschau, ze heeft in Barcelona design gestudeerd, en daarna in Bristol en Parijs gewoond. In 2013 creëerde ze Valek Rolling Pins - houten gegraveerde deegrollers om gebak te versieren met leuke patronen. Inmiddels zijn er meer dan 30.000 stuks verkocht.

Met de steun van +6500 donateurs via een geweldige crowdfunding "Kickstarter" heeft ze iets totaal anders gelanceerd: "Who's She", de eerste women powered bordspel!

Daarom dit cadeau

Voor alle culinaire creatievelingen. Leuk als je er van houd om koekjes te bakken, alleen of met (klein) kinderen. Je kunt zowel de deegroller als cadeau geven als de koekjes die je met deze deegrol bakt. Een passende cadeau ook voor mensen met een eigen bedrijf die hun logo op een lekkere manier willen gebruiken.

Goed om te weten

Je kunt ook een gepersonaliseerde deegrol aanvragen met een eigen ontwerp van jou of van de ontvanger.