1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Delfts Blauwe theepot & kopjes in nieuw jasje

Vernieuwende kijk Delftse traditie door Chris Koens voor Royal Delft.

Delfts Blauw is weer helemaal hip met een zweem van nostalgie en geschiedenis. Deze theepot (1,5 liter) met haar gezellige bolle buik is een eye-catcher en een heel bijzonder en mooi cadeau. Delfts Blauw = Holland en Delft en voor veel ontvangers een cadeau met een verhaal.

Voor die liefhebber van thee, design en Delftsblauw, die student die Delft gaat verlaten, voor die vrienden of collega's die in Nederland komen wonen of juist gaat (r)emigreren, voor een geliefde, (groot) ouder(s) of andere dierbare(n) die zich enorm verwend en gezien voelen.

De Blue Belly Tea Story set bestaat uit de theepot en twee kopjes (0,2 l). De onderkant van de objecten heeft een beschermende laag van donkerblauwe kunststof met  bijzondere print. 

BlueD1653_Koens.jpg

De producten van de Blue D1653 - collectie worden ontworpen door de Hollandsche gildemeesters, bekende Dutch Designers van de 21ste eeuw. Daarbij spelen de meesterschilders van Royal Delft ook een belangrijke rol. Zij zijn het die het ontwerp op het aardewerk aanbrengen.

De Belly Teapot set is van de hand van ontwerper Chris Koens (rechts op de foto). Het ontwerp is een doorvertaling van de Delftse traditie en beelden en objecten uit de Gouden Eeuw (17e eeuw): de brede schepen, de gezonde, ronde gezichten, de bolle vaten met inhoud en andere Hollandse handelswaar van formaat.

 

 

Daarom dit cadeau

Deze Blue Belly Teapot set is een prachtig cadeau voor een theeliefhebber met een gevoel bij de charme van Delfts Blauw en modern design.

Goed om te weten

Theepot en kopjes ook los te verkrijgen. Royal Delft maakt onderdeel uit van Koninklijke Porceleyne Fles. Om het cadeau nog meer inhoud te geven: Royal Delft verzorgd ook rondleidingen door o.a. het museum en de werkplaats. Ook leuk met kinderen en als onderwerp voor een spreekbeurt.