1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Game Oxenfree

Oxenfree

Een spannende thriller game vol mysterieuze raadsels.

Deze prijswinnende game is een supernatuurlijke thriller met een verhaal dat het bloed onder je nagels vandaan haalt. Een groep vrienden bevinden zich op een eiland. In eerste instantie lijkt alles normaal te verlopen. Of spookt er toch meer rond op deze geheimzinnige locatie?

Wat dit spel zo bijzonder maakt is de band die je langzaam maar zeker opbouwt met de andere karakters van het verhaal. Inclusief je eigen personage. Wat er psychologisch speelt bij elk figuur krijgt een centrale rol. Hierdoor is de ervaring van de game ook niet alleen maar entertainment. Jij bent degene die alles bepaalt, welke stappen je zet en welke niet - waardoor de gevolgen van jouw acties extra zwaar zullen wegen.

De game maakt gebruik van een intelligent communicatiesysteem waardoor jij de macht hebt om alles te veranderen. Ook moet wel gezegd worden dat de animaties gemaakt zijn door een Disney alumni, en er speciaal voor het spel een soundtrack is gecreëerd. 

Voor de horror-fan is dit spel fantastisch! Maar ook iemand die gewoonweg wil en kan genieten van een goed verhaal, zal Oxenfree maar al te graag spelen.