1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Je eigen lievelingsboek

Boek

Geef een boek dat jij graag leest of hebt gelezen aan een ander en deel zo een verhaal.

Geef je eigen favoriete boek aan een ander en deel niet alleen de leeservaring, maar ook de gedachte erachter. Waarom is dat boek voor jou zo speciaal?

Het grote voordeel bij dit cadeau is, is dat het voor een ieder die graag een boek in de hand heeft past. Het kan een roman zijn die je zelf het gelezen en heel mooi vond, zo beleeft de ontvanger hetzelfde. Of misschien gaat het om een boek over een onderwerp waar jij veel van weet en de ander (nog) niet. Wie weet is iemand geïnteresseerd in de actualiteit, dan zou je bijvoorbeeld Why Nations Fail kunnen geven - een boek dat uitlegt wat de onderliggende dynamiek is achter de maatschappij en de politiek van nu. Misschien is de ontvanger nog jong en begint net met lezen - dan kan zo een cadeau deste waardevoller zijn! Je geeft iemand namelijk zijn of haar eerste verhalen, woorden en fantasie.

Daarom dit cadeau

Je geeft niet alleen een boek, maar ook een beetje van jezelf: je expertise en selectie. Van alle boeken die er zijn, is dít jouw lievelingsboek. Dat is bijzonder!

Goed om te weten

Veel mensen hebben uiteraard meerdere lievelingsboeken. Denk na over waarom een van je top 10 zo bijzonder is. Dit idee geef je aan een ander mee.