1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Olijfolie van Meeuwig

Hoge kwaliteit olijfolie geïmporteerd door Manfred Meeuwig.

Manfred Meeuwig is officieel olijfolieproever en importeert bijzondere kwaliteit olijfolie van kleine producenten–altijd extra vergine en van de laatste oogst. Hij selecteert de olie op smaak, puurheid, streek en karakter. In de winkel op de Haarlemmerstraat in Amsterdam wordt de olie vanuit RVS tanks verkocht en gebotteld in mooie eigen flessen. Je kunt de olie dus altijd proeven en in verschillende hoeveelheden kopen. De verschillende soorten olie zijn ingedeeld op streek en soort olijf, waarbij Italië en Spanje goed vertegenwoordigd zijn. Bijvoorbeeld een Ligurische olie van 100% Taggiasca, een Siciliaanse van 100% Nocellara dell”Etna, of een zachte Spaanse Tarragona van 100% Arbequina.

In de winkel worden ook andere mooie producten verkocht zoals azijn, mosterd, mayonaise en visconserven. Op de website vind je ook lekkere recepten met olijfolie.

Winkel:

Haarlemmerstraat 70
1013 ET Amsterdam
T: 020 6265286

Open:
maandag t/m vrijdag van 10.30 tot 18.00,
zaterdag van 10.00 tot 17.30.

meeuwig-winkel.jpg

Daarom dit cadeau

Voor fijnproevers en koks die van goede, pure olijfolie houden.

Goed om te weten

Meeuwig heeft geen webshop. Wel staat er een lijst op de website met verkooppunten door het hele land. De prijzen variëren tussen de € 10 en 25 per liter.