1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Overnachten in een kasteeltoren

Overnachten in een sprookjesboek.

Wat is leuker dan een sprookjesboek? Overnachten in een sprookjesboek! Verblijf met z’n tweeën in de ronde toren van Kasteel Huis Bergh in 's-Heerenberg, Gelderland. Voor een onvergetelijk romantisch weekend. De imposante toren was oorspronkelijk de verdedigingstoren van het kasteel. Nu is het een luxueuze suite met alle moderne gemakken.  

Zodra je door de toegangspoort loopt, voel je al de romantiek. Via een kleine trap in de toren kom je op de eerste verdieping. Met een moderne badkamer en een schitterende slaapkamer. En dat is nog niet alles. Want op de tweede verdieping kom je in je eigen salon met hoge plafonds en ronde muren. Plof neer op je eigen privé-zonneterras en genieten van het uitzicht over het kasteel en het water. 

Proef de sfeer van vervlogen tijden. In een eeuwenoude toren die alle moderne gemakken heeft voor de kasteelbewoners van nu. Zoals een kitchenette met Nespresso-apparaat, een flatscreen-tv, internet en gratis parkeergelegenheid.


Dit arrangement wordt uiteraard helemaal ingericht en schoongemaakt volgens de laatste richtlijnen van het RIVM. Een verblijf in de toren is helaas niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Je kunt inchecken vanaf 14.00 uur en de volgende dag kun je uitchecken tot 11.00 uur. Er is gratis parkeergelegenheid.


kado-romantisch.png

kastel-cadeau.png