1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Vaas voor tijdschriften wit met groen

Tijdschriften worden gegarandeerd gelezen.
Bewaar tijdschriften en kranten in deze vaas, zodat ze niet in een hoekje verdwijnen.

De Magazine Vase (Tijdschriftenhouder) van Royal VKB is ontworpen door Officeoriginair. Je brievenbus vult zich dagelijks met brieven, afschriften, kranten en tijdschriften. Terwijl de meeste post onmiddellijk geopend wordt, worden kranten en tijdschriften over het algemeen gelezen op een rustig moment aan de keukentafel of eettafel. Om de kranten en tijdschriften op een centrale plaats te verzamelen en vervolgens te gemakkelijk naar de eettafel te dragen ontwierp Officeoriginair de Magazine Vase.

Het handvat is verkrijgbaar in 3 kleuren, Op die manier kun je je eigen magazine fase snel herkennen. Magazine Vase is verkrijgbaar in de kleur wit met een rood, groen of zwart handvat. Deze uitvoering is groen. Goed voor 3 kilo aan tijdschriften

Materiaal: ABS (kunststof) Afmetingen: ∅ 21.5 cm x hoogte 36...

Daarom dit cadeau

Voor iemand met een druk leven, die er niet altijd aan toekomt of de krant of tijdschriften te lezen. Door ze in de vaas te zetten, gaan ze niet zomaar verloren.

Goed om te weten

De vaas is vrij groot (∅ 21.5 cm x hoogte 36 cm ). Wees er zeker van dat degene die het krijgt er genoeg ruimte voor heeft.