Volg ons
'India: Het Kookboek' is de definitieve gids voor de rijke en gevarieerde keuken van India.
Dit kookboek, in kleur, dat 1,5 kilo weegt en door kenners beloond werd met vijf sterren, doet voor India wat 'The Silver Spoon' deed voor Italië en '1080 recepten' voor Spanje.
Het kookboek is voor beginners en gevorderden een passend cadeau. Samensteller Pushpesh Pant beschrijft 1000 makkelijk te volgen, authentieke recepten uit alle delen van India en voor een heel menu. Van mini salades en kebab naar hoofdgerechten met vis, vegetarische en vlees tot de verschillende broodsoorten en naans, bijzondere rijsten, groenten, snacks, bijgerechten, desserts en drankjes.
'India Cookbook' biedt ook een schat aan informatie over de verschillende regionale kookstijlen, het eten en de filosofieën van India, en informatie over kookgerei en, heel belangrijk, ingrediënten.
De recepten zijn uitgebreid onderzocht, getest en verzameld uit alle regio's van India door professor Pushpesh Pant, auteur van verschillende Indiase kookboeken en een deskundige op het gebied van de Indiase keuken.
De recepten zijn volledig bijgewerkt voor de westerse beleving, met behoud van alle kleuren, smaken en texturen van deze fascinerende en heerlijke gerechten. Het kookboek is niet perse geschikt voor vegetariërs maar heeft wel veel recepten zonder vlees of vis.
Het boek is in een linnen tas verpakt wat het cadeau-gevoel extra versterkt.