1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

SkyShark Experience

cadeau-racen-door-het-water.png

Beleef het water als een haai.

Is het een boot? Is het een duikboot? Is het een achtbaan in het water? Kruip in de unieke capsule van de SkyShark Experience. En voel 15 minuten lang hoe het is om een haai te zijn.

Dit is echt de ultieme adrenalinekick. Het ideale cadeau voor avonturiers, thrillseekers en waterliefhebbers. Zonder nat te worden! Want de vijf meter lange capsule is namelijk 100% droog en lekker verwarmd. Dus ook in de winter kun je gaan als een haai!

Na een korte uitleg stap je samen met de piloot in de SkyShark. Vervolgens vliegen jullie 15 minuten lang over, door en onder het water van de Oosterschelde. Voel de G-krachten, voel hoe je versnelt van 0 naar 100 km/u in vier seconden en geniet van sprongen tot maar liefst zes meter hoog! Maar het blijft natuurlijk jouw cadeau: je mag dus zelf aangeven hoe intens of rustig de experience wordt. De SkyShark is dus voor jong en oud een geweldig cadeau.

De experience is te vergelijken met een rit in een achtbaan. Als je je hier zorgen over maakt – of je bent zwanger – dan raden we je af om in de SkyShark te stappen. De exacte locaties van de SkyShark Experience kunnen wijzigen.