1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Slider riem van brandweerslang

Upcycling van Elvis & Kresse: riem van gebruikte brandweerslangen!

De missie van Elvis & Kresse: de wereld verlossen van afval. En dat doen ze op een heel bijzondere manier, namelijk met afgedankte bramdweerslangen. Omdat deze niet kunnen worden afgebroken en verbrand, vormen ze een duurzaam materiaal om weer andere, duurzame gebruiksvoorwerpen van te produceren.
Elvis & Kresse heeft daarmee een lijn ontwikkeld van tassen, riemen, portefeuilles, iPhone-hoesjes, manchetknopen, en nog veel meer.

Niet alleen geven ze brandweerslangen een nieuw leven, ook canvas, jute en parachutezijde vinden een nieuwe bestemming in hun accessoires. Leuk detail: Elvis & Kresse verpakkem hun artikelen in originele en hergebruikte materialen als koffie- en theezakken - net als de labels, verzenddozen en adresstickers; allen gemaakt van afgedankte bulkpartijen. 

E_K__Twitter.jpg

 

Daarom dit cadeau

De Elvis & Kresse-lijn is perfect geschikt voor mensen die gaan voor duurzame producten en recycling als levenswijze hebben. Maar ook voor avonturiers en mensen die veel onderweg zijn, vormen de producten onverwoestbare must-haves.

Goed om te weten

De Slider is de eerste riem van Elvis & Kresse. Deze enorm veelzijdige unisex riem heeft een nikkelvrije gesp en past om de middel maar ook om de heup. Alle Sliders zijn dezelfde maat, XL, maar makkelijk aan te passen. Dat kunt u doen door de gesp open te klikken en er een stuk af te knippen. Nu ook leverbaar met koperen gesp.