1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Toilettas van brandweerslang

Duurzaam op reis met een toilettas van Elvis & Kresse.

De missie van Elvis & Kresse: de wereld verlossen van afval. En dat doen ze op een heel bijzondere manier, namelijk met afgedankte bramdweerslangen. Omdat deze niet kunnen worden afgebroken en verbrand, vormen ze een duurzaam materiaal om weer andere, duurzame gebruiksvoorwerpen van te produceren.
Elvis & Kresse heeft daarmee een lijn ontwikkeld van tassen, riemen, portefeuilles, iPhone-hoesjes, manchetknopen, en nog veel meer.

Niet alleen geven ze brandweerslangen een nieuw leven, ook canvas, jute en parachutezijde vinden een nieuwe bestemming in hun accessoires. Leuk detail: Elvis & Kresse verpakkem hun artikelen in originele en hergebruikte materialen als koffie- en theezakken - net als de labels, verzenddozen en adresstickers; allen gemaakt van afgedankte bulkpartijen. 

wash_bag_water_no_logo_web__38340

 

E_K__Twitter.jpg

 

Daarom dit cadeau

De Elvis & Kresse-lijn is perfect geschikt voor mensen die gaan voor duurzame producten en recycling als levenswijze hebben. Maar ook voor avonturiers en mensen die veel onderweg zijn, vormen de producten onverwoestbare must-haves.

Goed om te weten

Deze toilettas is gevoerd met hergebruikte parachutestof. De brandslang is waterdicht, zodat het niet alleen de inhoud van de tas zelf beschermt, maar misschien nog wel belangrijker: ook de inhoud van je koffer. Afmetingen: 24cm x 14cm x 14cm. Er is ook de toilettas mini: dit tasje kan ook prima dienst doen als dagelijks make-up tasje. Afmetingen 24cm x 10cm x 10cm.