1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Koerierstas van brandweerslangen

Gebruikte brandweerslangen krijgen nieuw leven door Elvis & Kresse.

De missie van Elvis & Kresse: de wereld verlossen van afval. En dat doen ze op een heel bijzondere manier, namelijk met afgedankte bramdweerslangen. Omdat deze niet kunnen worden afgebroken en verbrand, vormen ze een duurzaam materiaal om weer andere, duurzame gebruiksvoorwerpen van te produceren.
Elvis & Kresse heeft daarmee een lijn ontwikkeld van tassen, riemen, portefeuilles, iPhone-hoesjes, manchetknopen, en nog veel meer.

Niet alleen geven ze brandweerslangen een nieuw leven, ook canvas, jute en parachutezijde vinden een nieuwe bestemming in hun accessoires. Leuk detail: Elvis & Kresse verpakkem hun artikelen in originele en hergebruikte materialen als koffie- en theezakken - net als de labels, verzenddozen en adresstickers; allen gemaakt van afgedankte bulkpartijen. 

pile_of_hose_2_web__38800

Elvis & Kresse is altijd op zoek naar nieuwe materialen om te verwerken in hun collectie. Heb je een suggestie, laat het ze weten! Je kunt ze altijd bereiken via [email protected], of [email protected]

Om op de hoogte te blijven over dit mooie merk kun je ze ook volgens via Twitter: @elvisandkresse

E_K__Twitter.jpg

 

Daarom dit cadeau

De Elvis & Kresse-lijn is perfect geschikt voor mensen die gaan voor duurzame producten en recycling als levenswijze hebben. Maar ook voor avonturiers en mensen die veel onderweg zijn, vormen de producten onverwoestbare must-haves.

Goed om te weten

De koerierstas mini is de afgeslankte versie van de gewone koerierstas. Deze tas is nog steeds uitermate geschikt voor laptops en iPads, maar een stuk compacter. Afmetingen: 35cm x 27cm x 7cm.