Volg ons
Volgens alle kookprogramma's en nieuwste televisie formats bakt heel Nederland. Welnu dat geldt zeker niet voor iedereen maar het klopt dat koken en bakken een vlucht genomen heeft en veel inspiratie wordt gezocht en gevonden.
Als cadeau voor een aan het bakken geslagen vriend, vriendin, moeder, zus of bekende is net een heel mooi naslagwerk op de markt gekomen. Tarte Tatin is een bewerking van Ginette Mathiots' patisserie-bijbel. Een nuttig en uitgebreid bakboek dat de Fransen al decennia hebben gekoesterd en nu voor Nederland toegankelijker is gemaakt.
De prachtige recepten laten zien hoe eenvoudig het kan zijn eigen taarten, gebak en soufflés te maken. Van tarte tatin en hazelnootpetitfourtjes tot kersentaartjes en soezen, van éclairs en meringues tot macarons en madeleines; in totaal meer dan 350 recepten.
Het voorwoord is verzorgd door Robèrt van Beckhoven, onze enige Meester Patissier èn Meester Boulanger van Nederland. In het boek is ook een recept van zijn hand opgenomen. Zijn idee bij dit standaardwerk: "Dit boek zou wel eens een van je beste "culinaire vrienden" kunnen worden, die je vaak zult raadplegen."