1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Amsterdam om te kussen

Stijlvolle kussens met Amsterdamse grachten van [email protected]

Dit cadeau is van hoge kwaliteit en heeft een bijzonder verhaal. De Hongaarse Veronika Utasi woont sinds een tijdje in Amsterdam en is dit jaar begonnen met het ontwerpen en maken van deze mooie, stevige kussens met een voor ons allemaal herkenbaar onderwerp.

Veronika's visie, ideeën en keuzes bij de ontwikkeling en productie zijn geïnspireerd op een combinatie van en liefde voor ambacht, authenticiteit, duurzaamheid en kwaliteit. Dit zit in het stoffengebruik en de samenwerking met Nederlandse en Hongaarse ambachtslieden en leveranciers. De kussens worden gemaakt door een groep enthousiaste, kundige en getalenteerde vrouwen die door een beperking of hun leeftijd minder mogelijkheden lijken te hebben op de arbeidsmarkt.

De met zorg gekozen Europese stoffen (micro-velvet) die worden gebruikt, worden op een duurzame methode gefabriceerd en getest door een onafhankelijk onderzoeksinstituut Oeko-Tex.  Ze zijn zacht en mooi en praktisch in het gebruik want haar-, vuil- en vochtafstotend en daarmee duurzaam, kind- en diervriendelijk.

 

Daarom dit cadeau

Cadeau voor buitenlandse expats, Amsterdammers en Nederlanders die stad of land verlaten en ook leuk voor zakenrelaties. Eigenlijk voor iedereen met een warm gevoel bij en herinnering aan Amsterdam.

Goed om te weten

Nieuw product, kleine oplage en alle kussens uniek en in verschillende maten en kleurencombinaties verkrijgbaar.