1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Persoonlijk gedicht op maat

Uniek cadeau met hulp van Fidessa Docters van Leeuwen.

Hoe bijzonder en liefdevol is een blijvend cadeau waarin staat wat gezegd mag worden en wat zo persoonlijk is voor de ontvanger. Schrijf- en dichttalent Fidessa Docters van Leeuwen heeft van haar passie haar beroep gemaakt en helpt met het verwoorden van de essentie en het gevoel. Als handvat heeft zij een paar kernwoorden of karakteristieken nodig waarmee zij aan de slag gaat en een gedicht schrijft.

In overleg kan ook een kleine illustratie worden gemaakt op het gedicht. De handgeschreven gedichten komen in drie formaten: 10 X 15cm, 13 x 18cm of 20 x 28 cm.

Tip: een gedicht is voor alle bijzondere gelegenheden waar de liefde een rol speelt een passend cadeau. Als de gelegenheid er naar is, is het wellicht een idee om bijvoorbeeld meer dan een gedicht te doen of een drieluik.

 

Daarom dit cadeau

Als kraamcadeau, voor je Valentijn, bij een nieuw huis, huwelijk of verjaardag, de bijzondere (groot)moeders en (groot)vaders, voor een broer en zus, die vriend, vriendin, de juf of meester en als herinnering aan een dierbare. Voor iedereen die je wat bijzonders wil vertellen. Voor het stralend middelpunt en in naam van de Liefde.

Goed om te weten

Handgeschreven en het cadeau wordt ingepakt verstuurd met een gedichtkaart. 48 uur levertijd en prijzen exclusief verzendkosten. Het gedicht kan ook digitaal worden verzonden en ingelijst.