1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Een écht kerstcadeau

Het is zeker nog niet zo ver, maar tegen de tijd dat het dan wel écht Kerst is zijn de meeste cadeaus allang ingeslagen. Best raar, eigenlijk. Kerst gaat om geven en delen met elkaar, en een berg cadeautjes gaat soms meer om het krijgen en hebben. En dit kom je overal tegen: in het gezin én op het werk. Wat geef je je collegas nou eigenlijk? Toen kwamen we de Qarma kerstvoucher tegen, en vonden dat we dat wel op Milledoni moesten plaatsen. 

Het idee van de voucher is dat je geen materiale dingen geeft, maar een mogelijkheid om te doneren aan een goed doel naar keuze. En dat alles met maar één druk op de knop in de app. Zo kan je gemakkelijk je steentje bijdragen aan het ietsjes beter maken van deze wereld, en ook nog eens op jouw manier, want jij kiest welk goede doel je wilt steunen. Niet overal hebben mensen het privilege om kerstcadeaus te geven of te ontvangen, en via de Qarma kerstvoucher creëeren we een moment om daar bij stil te staan, en daar iets aan te doen.

Kortom: doneer wat je kan missen, en verleg de focus van het krijgen, naar het geven.

 

giving.jpg

comments powered by Disqus

Milledoni

Gedreven door een passie voor passende cadeaus, struint Milledoni het web af naar de betere cadeaus, geholpen door een community van cadeauspotters.

Cadeaus in je mailbox

Je maandelijkse cadeau-inspiratie