1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Sinterklaaspakpapier met een statement

Sinterklaas vieren zonder stof op te waaien over de Zwarte Pietendiscussie? Het kan! Met het pakpapier van Pieterbaas! Als reactie op de negatieve Pietendiscussie lanceert Pieterbaas inpakpapier met nieuwe verschillende pieten waar heel Nederland zich (hopelijk!) goed bij voelt.

Pieterbaas pakpapier Sinterklaas

Pieterbaas is een non-profit merk voor inpakpapier, ontstaan uit een samenwerking tussen ontwerpers en filmmakers. Hun doel is simpel, namelijk: het Sinterklaasfeest (weer) een positieve draai geven. Pieterbaas: "Sinterklaas is voor iedereen, en daarom hebben wij pakpapier ontworpen met daarop een diverse groep nieuwe Pieten waar heel Nederland zich thuis bij voelt."

Pieterbaas pakpapier

Pieterbaas heeft niet zomaar pakpapier geproduceerd. Bij de productie is er rekening gehouden met het milieu. Het papier is in Nederland gedrukt met bio inkt en is hout- en chloorvrij geproduceerd. Duurzame wrapping mét een happy message: dat is toch al een (Sinterklaas)cadeautje op zich?

Pieterbaas

Het Pietenpakpapier wordt met open armen ontvangen en gepromoot door BN'ers zoals acteur Achmed Akkabi, actrice Isa Hoes en journaliste Fidan Ekiz. Je vindt het pakpapier inmiddels bij meer dan 20 winkels verspreid over Nederland, waaronder concept store Hutspot in Amsterdam en Utrecht. Ook via de Pieterbaas webshop is het pietenpakpapier te bestellen, als pakket met 3 verschillende rollen.

 Wij zijn benieuwd: ga jij inpakken met Pieterbaas?

comments powered by Disqus

Milledoni

Gedreven door een passie voor passende cadeaus, struint Milledoni het web af naar de betere cadeaus, geholpen door een community van cadeauspotters.

Cadeaus in je mailbox

Je maandelijkse cadeau-inspiratie