1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Webshop fonQ opent pop-up gift store

Speciaal voor de feestdagen opent webshop fonQ een pop-up gift store in Amsterdam. De slogan: 'Vind jouw mooi (voor een ander)'. In de winkel: ruim 300 mooie cadeaus. De missie: de consument helpen bij het vinden van een mooi cadeau, voor zichzelf óf de ander. Je snapt: wij zijn fan, vooral van optie B. ;)

Het is voor het eerst dat fonQ een winkel opent. Ja, er was al de fonQ Inspiratie Showroom op het hoofdkantoor in Utrecht, maar nog nooit was fonQ aanwezig in de fysieke retail. Tot nu. 

fonQ pop-up gift store save the date

In de pop-up gift-store vind je een uiteenlopende mix aan woon-, kook- en lifestyleproducten met een duidelijke focus, namelijk; mooie fonQelende cadeaus. Maar daar blijft het niet bij! De fonQ gift shop komt tot leven in samenwerking met haar leveranciers. SONOS verzorgt de muziek, de consument zet zelf een kopje koffie met de koffiemachines van Jura en ECM en er zijn wekelijkse workshops voor winkelend publiek. Van een weelderige wijnproeverij en kerstdiner-advies tot het maken van een gepersonaliseerd leren schort. (Check de workshopkalender hier!)

"Beleving en inspiratie zitten in ons DNA en dat staat dan ook in de fonQ pop-up gift store centraal. We gaan er wat gezelligs van maken! In het weekend voor Sinterklaas kun je bijvoorbeeld bij ons terecht voor 'Eerste Hulp bij Dichten'. Ook geven we inspiratie voor het creatief inpakken van cadeautjes tijdens de 'Giftwrapping 3-daagse'," vertelt Jeremiah Albinus, CMO van fonQ

Hoorden wij daar nou 300+ cadeaus, snelcursus Sinterklaas-dichten én giftwrapping 3-daagse? Wij zijn al onderweg!

De fonQ pop-up gift store aan Sarphatipark 116 is van maandag 28 november tot en met zaterdag 24 december geopend. Ga jij een kijkje nemen? 

comments powered by Disqus

Milledoni

Gedreven door een passie voor passende cadeaus, struint Milledoni het web af naar de betere cadeaus, geholpen door een community van cadeauspotters.

Cadeaus in je mailbox

Je maandelijkse cadeau-inspiratie